Povestea noastră

CROAZIERE DE NEUITAT

O CROAZIERĂ PENTRU FIECARE !

AGREMENT – ORSOVA este partenerul dumneavoastră de încredere atunci când va doriți sa petreceți clipe de neuitat pe minunatele meleaguri scăldate de Bătrânul Fluviu – Dunăre!

Ce facem?

Oferim soluții pentru petrecerea timpului liber. Împreună cu echipa noastră turiștii ce ne vor trece pragul vor beneficia de cele mai reușite și minunate excursii din Clisura Dunării. Alege oricare din variantele noastre accesând secțiunea Trasee-Turistice-Preturi din pagina noastră de trasee regulate sau împreună putem creiona traseele ce vor răspunde cerințelor dumneavoastră.

Scurt Istoric

Ne-am înființat ca Întreprindere Individuala în anul 2018, iar de atunci am crescut progresiv, diversificând continuu portofoliul de servicii oferite punând in centrul atenției turistul.

Fondatorul Matca Roxana o tânără cu viziuni îndrăznețe sprijinita de familie a demarat aceasta activitate convinsa de reușita si convinsa ca poate face un altfel de turism bazat pe fidelitate, profesionalism si respect atât fata de turiști cat si fata de proprii angajați.

× Va putem ajuta?