Agrement Orsova

Ce spun clientii nostri:

Excursie de vis!

Rated 5.0 out of 5
September 15, 2023

Punct de îmbarcare foarte bine pus la punct, cu personal serios, excursia minunata, Dunărea fermecătoare ca de fiecare data! Va mulțumim!

Mady

Superb!

Rated 5.0 out of 5
September 11, 2023

Foarte frumos! Timonierul a facut si pe ghidul,a stiu t cum sa intretina o atmosfera placuta avand si glume bune! 😄 Merita o plimbare cu vaporasul fara discutii!

Bogdan

Peisaj Superb

Rated 5.0 out of 5
September 10, 2023

Ceva ce trebuie fācut dacā ai ajuns la Orśova o plimbare cu śalupa cu un Cāpitan foarte simpatic care iti va arāta śi vorbi de frumusetile Dunārii :cazanele mici si mari sculptura lui Decebal Rex etc. 5*

Nitu

O excursie de vis

Rated 5.0 out of 5
September 10, 2023

A fost foarte frumos ,de vis. Împreuna cu 40 de turiști austrieci am avut parte de o croaziera minunata. Personal foarte atent și amabil,toți ne-au ajutat și le-au povestit turiștilor istoria locurilor. Totul a decurs foarte bine ,am foat in siguranța și turiștii s-au simțit in siguranța . Le-a plăcut foarte mult. Cu toții am fost foarte plăcut impresionați . Recomand cu drag acesta excursie și cu siguranța o sa revenim. Mulțumim

Andreea

Super

Rated 5.0 out of 5
September 5, 2023

O minicroaziera super. Priveliste fantastica cu un ghid pe masura. Multumim frumos

Laura

Recomand!

Rated 5.0 out of 5
September 4, 2023

O excursie superba, conducătorul bărcii, un ghid de nota 10, a explicat pe înțelesul tuturor fiecare obiectiv. Recomand cu căldură și încredere!👏

Ionut

O croaziera minunată!

Rated 5.0 out of 5
September 1, 2023

O croaziera minunată, cu un ghid pregătit, plin de viata și clipe de neuitat!Minunat!Superb !Recomand cu din toată inima!❤️❤️

Ramona T.

Barca pe valurile Dunarii!

Rated 5.0 out of 5
August 28, 2023

O plimbare frumoasa, cu un ghid placut, jovial, glumet si foarte informat.

A fost o scurta incursiune in istoria locala, in care subiectul principal a fost Dunarea.

Samuil Costel

O calatorie minunata

Rated 5.0 out of 5
August 27, 2023

Excelent. A fost o experienta unica, conditii foarte bune, recomand cu incredere

Cristiana-Alexandra Danes

Relaxare

Rated 5.0 out of 5
August 27, 2023

Am avut plăcerea de a naviga pe apele Dunării alături de niște profesioniști. Pe lângă condițiile foarte bune, amabilitatea și promptitudinea cu care a un răspuns solicitărilor noastre, a fost și modul extraordinar prin care au îmbinat plăcutul cu utilul(aici intrând povestioarele captivante și istoria locurilor vizitate). Copiilor cu siguranță le va rămâne această amintire că una dintre cele mai frumoase. Va mulțumim!

Octav

RECOMAND

Rated 5.0 out of 5
August 27, 2023

O echipa cu mult profesionalism,a fost o excursie de nota 10

O sa mai revenim cu siguranță

Salutări de la Sibiu

Dan

Superba Românie

Rated 5.0 out of 5
August 13, 2023

Am fost cu familia mea la cazanele dunari iar când am ajuns acolo ne-a întâmpinat un domn foarte de treabă care ne-a spus despre croaziera pe care urma să ne urcam.

Iar despre experiența petrecută pe croaziera este una de neuitat și de vis.

Recomand din tot sufletul meu aceasta croaziera.

Traiasca Domnu Nelu

Dumuța Matei

O călătorie magică pe Dunăre - De la Orșova spre Eselnita, Dubova, Cazanele Mici și Decebal

Rated 5.0 out of 5
July 29, 2023

Într-o după-masă însorită de vară, am hotărât să-mi încânt sufletul cu o experiență de neuitat – o plimbare cu barca pe frumoasa Dunăre. Destinația noastră era una dintre cele mai captivante rute de-a lungul fluviului, de la Orșova spre Eselnita, Dubova, Cazanele Mici și în final, să descoperim faimosul chip al lui Decebal.

Cu inima plină de entuziasm și sufletul deschis către aventură, ne-am îmbarcat pe o barcă confortabilă în Orșova. De îndată ce am părăsit cheiul, am fost cuprinși de frumusețea naturală care ne înconjura. Apa limpede a Dunării, mărginită de stâncile impunătoare și pădurile verzi ce se reflectau fermecător în ape, ne-au purtat către un univers aparte.

Prima oprire a fost Eselnita, o mică localitate pitorească care emana liniște și autenticitate.

Continuând călătoria, am ajuns în Dubova. Stâncile stacojii ce se ridicau mărețe deasupra noastră, ne-au învăluit într-o atmosferă mistică. Ghidul nostru ne-a dezvăluit povești fascinante despre formațiunile de stâncă și istoria regiunii. Acest loc m-a purtat într-o altă dimensiune, iar sunetul apei care se izbea de stânci a creat o melodie minunată ce mi-a rămas întipărită în minte.

Cu fiecare moment petrecut pe Dunăre, Cazanele Mici ne-au întâmpinat cu peisaje uluitoare. Canionul strâmt și adânc a amplificat senzația de aventură și explorare. În timp ce barca se strecura prin aceste peisaje spectaculoase, nu puteam decât să ne simțim privilegiați pentru această călătorie.

Dar cea mai așteptată oprire a fost, fără îndoială, Decebal. Aici, într-o stâncă impunătoare, se află celebra sculptură a lui Decebal, ultimul rege al dacilor. Privind această imensă operă de artă în piatră, ghidul ne-a împărtășit povești despre regele Decebal și luptele sale.

În drumul de întoarcere către Orșova, am simțit că am cunoscut Dunărea, dar și că ne-am încărcat bateriile cu energie și frumusețe pentru mult timp înainte. Călătoria noastră pe fluviul legendar a fost o experiență memorabilă, o aventură care m-a marcat profund și pe care o voi păstra în sufletul meu cu drag. Recomand cu căldură această călătorie tuturor celor care doresc să descopere frumusețea și istoria României într-un mod unic și spectaculos.

Tibi și Cătă

O calatorie de vis

Rated 5.0 out of 5
July 28, 2023

As vorbi mai intai despre maretia locurilor, despre amprenta Dunarii asupra fiecarui calator pe apa, apoi, despre oamenii care fac posibila aceasta calatorie, toate sunt la superlativ!!!! Multumesc! Voi reveni!

Florentina

Super fain

Rated 5.0 out of 5
July 28, 2023

Excelent,oameni profesioniști,super bărci,ghizi pregătiți,siguranța.Totul la superlativ.Recomand din toată inima.

Mihai din Timisoara