Agrement Orsova

Rezerva unul din pachete acum

Despre noi

Alege Agrement-Orsova pentru calatoriile tale!

AGREMENT – ORSOVA este partenerul dumneavoastră de încredere atunci când va doriți sa petreceți clipe de neuitat pe minunatele meleaguri scăldate de Bătrânul Fluviu – Dunăre!

Seriozitate si flexibilitate
0%
Oameni ultra-prietenosi
0%

Ce facem?

         Oferim soluții pentru petrecerea timpului liber. Împreună cu echipa noastră turiștii ce ne vor trece pragul vor beneficia de cele mai reușite și minunate excursii din Clisura Dunării. Alege oricare din variantele noastre accesând secțiunea Trasee-Turistice-Preturi din pagina noastră de trasee regulate sau împreună putem creiona traseele ce vor răspunde cerințelor dumneavoastră.

         Ne-am înființat ca Întreprindere Individuala în anul 2018, iar de atunci am crescut progresiv, diversificând continuu portofoliul de servicii oferite punând in centrul atenției turistul.

         Fondatorul Matca Roxana o tânără cu viziuni îndrăznețe sprijinita de familie a demarat aceasta activitate convinsa de reușita si convinsa ca poate face un altfel de turism bazat pe fidelitate, profesionalism si respect atât fata de turiști cat si fata de proprii angajați.

Scurt Istoric

Impreuna iti croim amintiri de neuitat!

Esti gata sa te imbarci cu noi in urmatoarea ta aventura?